Title of a News Article

Altun Dert Yandı

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mehmet Altun, Suriyeli esnaflardan dolayı yerli esnafın mağdur olduğunu açıkladı

Altun Dert Yandı
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler odası Başkanı Mehmet Altun, Suriyeli esnaflardan dolayı yerli esnafın mağdur olduğunu açıkladı.

Altun, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları ifade etti 

Maliyeye 20 küsür çeşit VERGİ veren, Belediye açılış RUHSATI  çıkaran, Belediye'ye Reklam, İlan, çevre temizlik, Emlak, vs. vergilerini veren. Esnaf Sicil Müdürlüğüne, Odaya kayıtlı olup aidat ödeyen, her ay Muhasebeci ücreti ödeyen,  Ayda yaklaşık 800 TL Bağ-kur primi ödeyen, Dürüst esnafın suçu ne? Namuslu esnafın suçu ne? vergi veren esnafın suçu ne? niçin cezalandırılıyor. Hiç bir gideri olamayan Devlete ve Belediyeye hiç bir faydası olmayan üstelik "YEŞİL KART" çıkararak Devlete zararı olan kayıtsızlara karşı kayıtlı olan Esnaflar neden korunmuyor.

Eşit şartlarda rekabet etme şansı sağlanmıyor, SURİYE'LİLER neden kayıt altına alınmıyor?  Yetkililer bu kayıtsız ruhsatsızlarla niçin mücadele etmiyor?- Zabıta Maliye ne işe yarar, niçin maaş alıyorlar, Maliyenin, Zabıtanın ve Ruhsat biriminin görevi nedir? Neden üstüne düşen görevlerini yapmıyor?

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2019, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195