Title of a News Article

Altun’dan tepki…

.

Altun’dan tepki…
banner206

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Haliliye İlçesi sınırlarında bulunan Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Kadın Doğum Hastanesi ile Çocuk Hastanesinin kapatılmasına teki gösterdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun "Bu hastaneler yeni yapılan binaya taşınırken Valimiz o zamanlarda Şanlıurfa'ya yeni atanmıştı, yeni atandığı için de Şanlıurfa'nın fiziki durumunu bilmemesi normaldir. Ancak hiçbir akıllı Valimizi ve yetkilileri uyarmadı mı, nasıl oldu da uyarmadı? Bu Hastaneler Tılfındır, Akabe, Topdağı, Yakubiye, Haleplibahçe,  Buhara,  Akşemsettin,  SSK, Bağlarbaşı, Devteşti, Süleymaniye, Akabe Toki hatta Suruç ve Aligör'e kadar olan bölgedeki tüm insanları ilgilendiriyordu. Şimdi yaklaşık 10--150 mahallede yaşayan bu insanların durumu ne olacak? tüm yükü tek merkezde toplayıp insanları hep aynı noktaya toplamak ne kadar doğru. Evet Devletimiz yeni bir hastane yaparak çok güzel bir hizmet verdi yapılan hizmet ve yapanları saygıyla anıyorum, emeği geçen herkesten Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere Allah razı olsun yapılan hizmeti gayet güzel ve olumlu karşılıyoruz ve desteklediklerini belirten Mehmet Altun  "Keşke Esnafların ve bu bölgelerde yaşayan insanların durumları da göz önüne alınarak bu yapılırken bunlar kapatılmadan mevcut hali ile korunarak taşınmadan bir çözüm bulunsaydı çok daha verimli olurdu. Az önce yukarıda saydığım mahallelerdeki yüz binlerce kişilerin durumlarını da düşünerek yeniden bir değerlendirme yapılarak bu hastanelerin tekrar hizmete açılmasını talep ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2016, 14:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 8 yıl Önce

400 bin nüfuslu haliliyedeki tek çocuk hastanesini kapattılar kimse birşey yapmıyor devteşti süleymaniye bağlarbaşı yakıbiye ipekyol bahçelievler ahmet erseven yenişehir burdaki catandaşların çocukları nasıl gidecek eyyübiyeye otobüsle 55 dakika sürüyor ne sahipsiz bir memleketmiş bu konuya değindiğiniz için teşekürler urfastar

SIRADAKİ HABER

banner195