Title of a News Article

Ambulans şoförü alınacak...

Ambulans şoförü alınacak...
banner206

İŞKUR tarafından sağlık personeli alım ilanları yayınlandı. Yayınlanan sağlık personeli alım ilanlarına göre, İstanbul ili çeşitli bölgelerinde staf ve 24 nöbet olacak şekilde alanında deneyimli ilkyardım sertifikası, src 2-4 ve psikoteknik belgelerine sahip, 10 ambulans şoförü personel alımı yapılacaktır. Personel alımı iş başvurusu İŞKUR'un resmi sayfası üzerinden yapılacaktır. Personel alımı iş başvuruları 29.05.2019 tarihinde sona ermektedir.

İŞKUR'da hergün yeni iş ilanları yayınlanmakta.. İŞKUR'da, Türkiye geneli tüm illerde çeşitli sektörlerde farklı iş istihdamlarına yönelik tam 55.429 iş ilanı bulunmakta. Milyonlarca geç, ümidini İŞKUR'dan ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan iş ilanlarına bağlamakta.

İŞKUR'da bir çok alanda vasıflı vasıfsız, en az okur yazar olmak şartı ile binlerce kişiye iş istihdamına yönelik her gün yeni iş ilanları yayınlanmaktadır.

4 Nisan 2019 Güncel tarih olarak, İŞKUR'un resmi sayfası üzerinde yeni sağlık personeli alım ilanları yayınlandı. Yayonlanan sağlık personeli alım ilanlarına göre 10 ambulans şoförü personel alımı yapılacaktır.

PERSONEL GÖREV ALANI

İstanbul ili ve çeşitli bölgeleri

Ambulans şoförü iş başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak olup, başvurular 29.05.2019 tarihinde sona ermektedir.

PERSONEL ALIMI İŞ BAŞVURUSU GENEL ŞARTLARI

1 - En az ortaöğretim (lise ve dengi okullar) mezunu olmak

2 - Staf ve 24 nöbet olacak şekilde alanında deneyimli ilkyardım sertifikası

3 - src 2-4 ve psikoteknik belgelerine sahip olmak

Sağlık personeli alım ilanı genel iş başvuru şartları arasında yaş şartı-sınırlaması belirtilmemiştir.

Ambulans şoförü personel alımı iş başvurusu için aşağıda link verilmiştir. Aşağıda belirtilen linki kopyalayarak aratabilirsiniz. Karşınıza çıkan sayfadan e-devlet şifrenizi kullanarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz..

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004957664&isyeriTuru=%C3%96zel&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00004957664&isyeriTuru=%C3%96zel

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 23:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195