Title of a News Article

Ambulans şoförü darp edildi

.

Ambulans şoförü darp edildi
banner206
Şanlıurfa'da düşme vakası yaşayan bir kişiye müdahaleye giden ambulans sürücüsü M. P. çevredekiler tarafından darp edildi.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada,  09 Ağustos 2015 Tarihinde saat 14:44’te 112 Komuta Kontrol Merkezini arayan bir şahsın, Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi Aquapark Sosyal Tesisi yüzme havuzunda düşme vakası olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ekibinin olay yerine intikal ettiği bildirildi.

Acil sağlık ekibinin saat 14:51’de olay yerinde bulunan yaralı 17 yaşındaki erkek hastaya gerekli müdahaleleri yapmaya başladığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Ekip hastaya müdahale ederken ekip sürücüsü ambulansa geri dönüp bayunluk ve sırt tahtasını getirmeye yöneldikten sonra olay yerinde çalışan güvenlik görevlisi Halil P. isimli şahıs müdahale eden diğer ekip görevlilerimize neden hastanın hemen götürülmediği ile ilgili olarak tepki göstermeye başlamış, ekip personellerimiz hastanın boyunluk takılmadan ve hareket etmeyecek şekilde sedyeye alınmadan taşınması durumunda hastanın bundan zarar görebileceğini hatta bundan sonraki hayatını tekerlekli sandalyeye mahkum olarak geçirebileceğini anlatırken güvenlik görevlisi Halil P. ve  güvenlik görevlisinin yanlış yönlendirmesiyle galeyana gelen birkaç şahıs, hayat kurtarmaktan başka bir amacı olmayan ekip personelimizden M.P’yi darp etmiş, buna rağmen darp edilen ekibimiz hastayı olay yerinden alarak saat 15:10’da olay yerine en yakın hastane olan M. Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine ulaştırmıştır."

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195