Title of a News Article

Anadolujet hangi şehirlere seferler düzenleyecek?

Anadolujet hangi şehirlere seferler düzenleyecek?
banner206

Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli yolcu taşımacılığı yaptığı alt markası Anadolujet, 4-21 Haziran tarihleri arasında yeniden uçuş düzenleyeceği noktaları duyurdu.

Anadolujet tarafından yapılan açıklamada, "AnadoluJet olarak en büyük önceliğimiz sizlerin ve ekiplerimizin sağlıklı ve emniyetli bir seyahat gerçekleştirebilmesidir. Yeni uygulamalarımızla tüm önlemlerimizi aldık ve sağlıklı bir seyahat için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık" ifadeleri yer aldı.
İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan 4 - 21 Haziran 2020 tarihleri arasında belirlenen noktalarda yurt içi seferlerinin satışa açıldığı açıklandı. 
THY'nin alt markası tarafından uçuş yapılacağı duyurulan şehirler şu şekilde:

ANKARA ÇIKIŞLI
Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Batman, Bodrum, Çanakkale, Dalaman, Diyarakır, Edremit, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Ordu-Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon ve Van

İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN ÇIKIŞLI
Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Kars, Ordu-Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon ve Van

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195