Title of a News Article

Ankara saldırısını A haberde değerlendirdi

.

Ankara saldırısını A haberde değerlendirdi
banner206

 Atilla: Türkiye Bugün Kurtuluş Savaşını Veriyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla A Haber Televizyon Kanalında yayınlanan "Arka Plan" programına katılarak Ankara'daki bombalı saldırı ve Türkiye'de oynanmak istenen oyunlar üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Patlatılan bombaların arkasındaki asıl güç kim? PKK'yı kimler yönetiyor? PYD terör örgütü mü?" gibi daha birçok soruya cevap veren Atilla'nın konuşmasındaki önemli ayrıntıların satır başları... 

GEÇMİŞTE OYNANAN OYUNLAR BUGÜN DE OYNANIYOR
Türkiye, coğrafi konumu ve tarihten gelen misyonu dolayısıyla Avrupalıların, din düşmanlarının hedefinde. Nasıl Osmanlı imparatorluğunu değişik oyunlar tezgahlayıp yıktılarsa aynı oyunlar bugün de tezgahlanmaya çalışılıyor.
Onların istediği Türkiye şu; ekonomik açıdan zayıf bir ülke, batıya biat eden bir ülke ve onlara biat eden bir lider. 

HALK PKK'YE DESTEK VERMİYOR
Doğu kökenli biri olarak şunu çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim, PKK terör örgütü Kürtleri temsil etmiyor. Örneğin son yaşanan çatışmalara bakalım. Silopi'den tutun Diyarbakır Sur'a kadar hiç bir yerde halk PKK terör örgütüne destek vermedi. 

Baktılar olacak gibi değil Selahattin Demirtaş çıktı dedi Sur'a yürüyeceğiz. Ancak ne oldu, 2 milyon Diyarbakırlıdan kaç kişi toplandı? Kaç kişi destek verdi? Demirtaş, kaç kişiyi toplayabildi? 500, bin kişiyi bile toplayamadı. Peki, bu neyi gösteriyor? Bu, halk terörü kesinlikle desteklemiyor, terörle beraber değildir. Eğer Doğu ve Güneydoğu halkı terörü desteklemiş olsaydı kesinlikle bu hendek olayları çok kanlı geçecekti ve belki ülke bölünecekti. Halk hiçbir zaman terörün yanında durmadı, teröre destek olmadı. Tam aksine her zaman terörü lanetlendi ve devletin yanında oldu. 

BOMBALARI ASIL PATLATAN KİM?
Ankara eylemcilerinden biri üniversiteli bir kız. Ama asıl patlatan kim? Eylemci PKK'lı, PKK ise taşeron bir örgüt. Yıllar önce batı tarafından kurulan, dizayn edilen, gerektiği zaman difirize atılıp dondurulan, gerektiği zaman difirizden çıkarılıp kullanılan taşeron bir örgüt. PKK'yı batılılar kullanıyor, İsrail kullanıyor. 

ASIL İSTENEN NE?
Peki, neden terör bir anda hortladı? Çünkü Ak Parti iktidarıyla Türkiye'de ekonomide büyük bir gelişme yaşandı. Düne kadar IMF'den borç alan Türkiye IMF'ye borç vermeye başladı. 

Bize diyorlar ki; siz Türkler yerinizde oturacaksınız. Silah sanayisinde, ağır sanayide ne işin var. Sen domates üreteceksin, sen mandalina üreteceksin. Ağır sanayiyi ben yapacağım, sana silahı ben satacağım, diyorlar.

Batılıların özlemleri eski Türkiye. Eğer Ak Partiyi düşürürlerse eski Türkiye gelecek. Bunu istiyorlar ve bundan dolayı Türkiye'yi kaosa sürüklemeye çalışıyorlar.

PYD TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
PYD bir terör örgütüdür. PYD'nin bütün kamplarında Abdullah Öcalan'ın resimleri vardır. PYD'de PKK'da terör örgütüdür. ikisi de taşerondur. 

TERÖRÜ YÖNLENDİREN BİR ÜST AKIL VAR
Dikkat edin PKK terör örgütü ile 9 terör örgütü iş birliği yaptılar. Normalde her törör örgütünün bir amacı bir ideolojisi olur. PKK ile TİKO'nun ne alakası var. Nasıl birleşebiliyorlar. Demek ki bunları birleştiren bir üst akıl var.

TÜRKİYE KURTULUŞ SAVAŞINI VERİYOR
Bugün büyük bir savaşla karşı karşıyayız. Türkiye bugün kurtuluş savaşını veriyor. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana ülkemiz böyle çetin bir savaş yaşanmamıştır. Türkiye ile baş edemeyenler 9 tane terör örgütünü bir araya getirip ülkede kaos oluşturmaya, hükümeti yıkmaya çalışıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195