Title of a News Article

Anne ve oğlu gözaltına alındı!

Anne ve oğlu gözaltına alındı!
banner206
ŞANLIURFA’da, 3 hırsızlık olayına karıştıkları öne sürülen Suriye uyruklu anne ve oğlu polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içerisinde 3 işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin inceleme başlattı. İşyeri sahiplerinin ifadesine başvuran polis, para bozdurma bahanesiyle girdikleri işyerlerinde 'tırnakçılık' yöntemiyle toplam 5 bin lira çaldığı öne sürülen Suriyeli kadın ve oğlunun eşkali ile kullandıkları Suriye plakalı otomobili belirledi.

Şüphelilerin bulunması için çalışma başlatan polis, Devteşti Mahallesi'nde eşkali belirlenen kadın ile çocuğu Suriye plakalı otomobilde fark ederek durdurdu. Yapılan incelemede otomobildeki ismi açıklanmayan Suriyeli anne ve oğlunun, 3 hırsızlık olayına karışan şüpheliler olduğu belirlendi. Üzerlerinde 1300 lira para bulunan şüpheli anne ile oğlu gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada sorgulanan Suriyeli şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontörlünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195