Title of a News Article

Annelere Müjde

.

Annelere Müjde
banner206

Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım alanı öğretmen ve öğrencileri, annelerin rahat etmesi için bebek sesine duyarlı kendiliğinden sallanan beşik üretti.

Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencileri, bebek sesine duyarlı kendiliğinden sallanan beşik üretti. Bebek sesine duyarlı kendiliğinden sallanan beşik, anneleri rahat ettirecek. Bebek büyüdüğünde ise beşik yatak, çalışma masasına ve komodine dönüştürülerek uzun yıllar kullanılabilecek.

Yozgat Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı Şefi İsmail Güngör, bebek sesine duyarlı kendiliğinden sallanan beşiğin ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracağını söyledi. Genelde evlerde kullanılan beşikler kişi vasıtasıyla sallandığını bunun da ebeveynleri meşgul edip yorulmasına ve uykusunun kaçmasına neden olduğunu belirten Güngör, “Biz bunu elektrikli hale getirdik. Beşiğin kademesini ve sese duyarlılığının isteğimize göre ayarlayabiliyoruz. Böylece gece bebek ağladığından sese duyarlı olan beşik kendiliğinden sallanarak bebeğin tekrar uyumasını sağlayacak. Beşik 20 dakikaya kadar kendiliğinden sallanabiliyor. Böylece ebeveynin uykusu bölünmemiş oluyor” dedi.

Beşiğin ileriye dönük olarak da tasarlandığını vurgulayan Güngör, “Bebek büyüdüğünde, genelde beşik, ya başka birisine verilir ya da bozulup depoya kaldırılır. Bizim yaptığımız bu beşik çocuk 12-13 yaşına kadar kullanabilmektedir. Beşiğin vidaları söküldüğünde, bir çalışma masası, bir komodin ve bir yatak halini alıp, bir genç odası haline dönüşüyor. İhtiyaç olduğunda ise tekrar bebek beşiği haline getirebiliyorsunuz” dedi.

Göngör, talep gelirse beşik satışını yaptıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195