Title of a News Article

Annelerin hakkını ödeyemeyiz...

Annelerin hakkını ödeyemeyiz...
banner206

Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ekinci mesajında ‘’ Hayatımızın her alanında bize yol gösterici olan ve bizleri dünyaya ilk getirdikleri andan itibaren gösterdikleri yolda ilerlememizi sağlayan annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bu nedenle anneler gününü bir güne sığdırmaktan ziyade onları dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren hatırlamalıyız.

Bizleri en mutlu ve en sevinçli günlerimizde yalnız bırakmadıkları gibi başa çıkamadığımız güçlüklerde sığındığımız anne kucağındaki şefkati hiçbir yerde ve hiçbir zaman göremeyeceğimiz gibi onların bizlere gösterdikleri yolda ilerlerken bizlerden belki de tek beklentileri bizlere gösterdikleri sevgiyi bizlerin de onlara göstermesi ve hatırlamasıdır. Evlatlarından tek beklentileri sevgi olan tüm annelerimizin anneler günün kutlar hepsinin ellerinden öper saygılar sunuyorum’’ ifadelerini kullanarak tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195