Title of a News Article

Antalya'ya gittiler...

.

Antalya'ya gittiler...
banner206

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği (ŞUÇGAD), 15 Temmuz’dan bu yana gecesini gündüzüne katan gazetecileri tatile götürdü.

Kurulduğu günden bu yana ilklere imza atan ŞUÇGAD, gazetecilerin destekçisi olmaya devam ediyor. Birçok etkinliği ile dillerden düşmeyen ŞUÇGAD son olarak 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların ardından yorgun düşen gazetecileri Alanya’ya 5 yıldızlı bir otelde dinlenme imkanı sundu.

Dün gece yola çıkan gazeteciler gerçekleştirilecek program dolayısıyla mutlu olduklarını belirtirken ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak ise amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak Şanlıurfa’nın çıkarları için çalışmak olduğunu söyledi.
Gazetecilerin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Başkan Gülebak şunları söyledi:

“Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kuruluş günümüzden bu yana ilklere imza atacağımızı söylemiştik. Bu etkinliğimizde ilklerden biri çok mutluyuz. Amacımız birlik ve beraberliği arttırmak ve Şanlıurfa’mıza faydalı olmak için bir aradayız. 15 Temmuz gününden bu yana gazeteci arkadaşlarımız çok yoruldu ve zor işler başardılar. Bu yorgunluğu atmak için Alanya’da 5 yıldızlı otelde arkadaşlarımız hem dinlenecek hem seminerimiz olacak hem de EXPO 2016 gezimiz olacak. İlk gün yola çıktığımız gün dediğimiz gibi yine diyoruz “Şanlıurfa için tek kalem” olarak yolumuza devam edeceğiz.”

Gerçekleştirilen programda gazeteciler tatil yaparken biryandan derneğin gerçekleştireceği seminere katılacak biryandan ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle EXPO Antalya 2016 fuarını gezecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195