Title of a News Article

Antep yolunda feci kaza: 3 ölü

.

Antep yolunda feci kaza: 3 ölü
banner206
 Gaziantep-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri 2 aylık bebek olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza geçiren ailenin taziyeye gitmek üzere yolda oldukları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu 24'üncü kilometrede meydana gelen trafik kazasında Nizip'ten Gaziantep istikametine gitmekte olan Abdullah Özçakar idaresindeki 07 AOV 80 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Abdullah Özçakar (52) ve aynı otomobilde bulunan ve Azime Özçakar (28) ile henüz 2 aylık olan Gülnisa Özçakar olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçtaki Ömer Dakkak ise (37) yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ömer Dakkak ise sağlık ekipleri tarafından Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeleri Nizip Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan Abdullah, Azime ve 2 aylık Gülnisa Özçakar'ın cenazelerinin Savcılık tarafından yapılacak olan otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği bildirildi.

Bu arada kazayı duyarak hastaneye gelen Özçakar ailesinin bazı yakınları hastane bahçesinde fenalık geçirdi. Kazada hayatını kaybeden kişilerin Antalya'dan Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine bir yakınlarının taziyesi için yola çıktıkları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195