Title of a News Article

Arslan, Bugün Dualarımızda sağlık dileyelim...

Arslan, Bugün Dualarımızda sağlık dileyelim...
banner206

Şanlıurfa'da, Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan, Mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Dr. Faruk Arslan mesajında şunları söyledi;

"Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece ise bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini kutlayacağız.

Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanacaktır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi gölgesinde geçen bu mübarek gün ve gecelerimiz biraz buruk geçse de bu mübarek anların bereketinden faydalanmamız gerekir. Bu zor günlerin geçmesi, feraha kavuşmamız için bu mübarek geceleri bolca ibadet ve duayla geçirmemizde fayda vardır. Dünyayı kasıp kavuran virüs illetinden kurtulmayı sağlıklı günler geçirmeyi inşallah tez vakitte görürüz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta değerli hemşerilerimiz olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini yürekten temenni eder, esenlikler dilerim.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142