Title of a News Article

Arslan güven tazeledi

 Arslan güven tazeledi
banner206

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin 30. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımı ile Şehitlik Çamlık salonunda yapıldı. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Mustafa Arslan yeniden başkanlığa seçildi.

Bin üyesi bulunan Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi’nin 30. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Arslan’ın hazırlamış olduğu tek liste ile seçime gidildi. Çalışmalarıyla göz dolduran Arslan güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Tüm delegelerin desteğini alarak başkanlığa seçilen Arslan, kendinse destek veren herkese teşekkür etti. Urfastar’a açıklamada bulunan Arslan, Şanlıurfa’nın sanayide kalkınması için STK’lar ile birlikte mücadele edeceklerini belirtti.

Yeniden başkanlığa seçilmesini ‘Bu aslında ağı bir yüktür’ diye yorumlayan Arslan, “Arkadaşlarımla birlikte ortaklarımızın bize yüklemiş olduğu bu sorumluluğu taşımaya çalışıyoruz. Daha güzel hizmetler sunmak ve bu salanda faaliyet gösteren sanayi sitelerinin önünün açılması için mücadele ediyoruz. Amacımız; Hep birlikte Şanlıurfa’nın sanayide hak ettiği yere gelmesini sağlamaktır. Arkadaşlarla birlikte önümüzdeki günlerde daha da kilitlenerek STK’lar olarak hem merkezde hem de ilçelerde sanayileşme adına büyük adımlar atmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195