Title of a News Article

Arslan yeni yılda sağlık diledi

Arslan yeni yılda sağlık diledi
banner206

Sevinciyle, hüznüyle Koca bir yıl daha geride kalırken, 2019 yılını değerlendiren Özel Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Arslan yeni yıldan daha da umutlu olduklarını yayınladığı mesajında belirtti.

Sağlık alanında hergün bir yenilikle hizmet vermeye devam eden Özel Meydan Hastanesinde değişim rüzgarı devam ediyor. Fiziki çalışmaların halen sürdüğü hastanede çalışan kadrosu da güçlenmeye devam ediyor. Son bir yılda fazlasıyla adından söz ettiren Meydan Hastanesi yeni yıla daha sağlıklı ve ferah bir ortamda hizmet vermeyi planlıyor.

Değişim rüzgarının sürdüğü Özel Meydan Hastanesinde yıl sonu değerlendirmesinde bulunan Başhekim Dr. Faruk Arslan, 'Urfalı hemşerilerimize hizmetin en iyisi vermek adına hastanemizde her alanda hem fiziki hem de kadrodaki değişikliklerimize devam ediyoruz. Büyüyen hastanemizle daha çok hemşerimize hizmet vermeyi planlıyoruz. Doktor, hemşire ve diğer tüm çalışanlarımızla hastalarımıza ve yakınlarına refah bir ortamı sağlamaya çalışıyoruz. İyi kötü bir yılı geride bıraktık. 2020 yılının sağlık anlamında herkese sağlık sıhhat getirmesini dilerim. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek 2020 yılının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142