Title of a News Article

Aşevi, Ramazan’a hazırlanıyor

.

Aşevi, Ramazan’a hazırlanıyor
banner206

Şanlıurfa Aşevi Derneği, yaklaşan Ramazan Ayında da fakir fukaranın yüzünü güldürmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

NEBİHE ŞEKER

Şanlıurfa’da 24 yıldır maddi durumu iyi olmayan ailelere sıcak yemek, gıda ve giyim yardımında bulunan Aşevi Derneği, Ramazan Ayında da yardımlarını aralıksız olarak sürdürmek için yoğun bir hazırlık yürütüyor. Aşevi Derneği Başkanı Emin Demirkol, yaptığı açıklamada, her gün bin aileye yardım ettiklerini belirterek, bu yardımların Ramazan Ayında da artarak devam edeceğini söyledi.

Yardımsever vatandaşlaran et ve kuru gıda yardımı beklediklerini belirten Demirkol, “Yapılan yardımlardan dolayı herkese teşekkür ediyoruz, hayırlarını Allah kabul etsin. Bunun yanında maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara dağıtılmak üzere yazlık giysilere de ihtiyacımız var. Şanlıurfalı hemşerilerimizden yardımlarını bekliyoruz. Ramazan Ayı da yaklaşıyor, inşallah Şanlıurfalı hemşerilerimizin desteği ile bu yılı da tamamlarız. Ramazan ayında inşallah bayramlık kıyafetlerde dağıtacağız” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfamızın merkezi ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarına teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195