Title of a News Article

Aşevi yardımlarını sürdürüyor

Aşevi yardımlarını sürdürüyor
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaret ederek yemek bekleyen vatandaşlara yemek dağıttı.

Divanyolu Caddesindeki yerinde muhtaç durumda olanlara yardım eden Gönüllü Kuruluşlar Aşevini ziyaretinde sürdürülen çalışmalar hakkında Vali İzzettin Küçük’e Aşevi yöneticisi Aziz Kutluay tarafından bilgi verildi. Daha sonra dağıtılan yemeklerin hazırlandığı mutfağa geçen Vali İzzettin Küçük; yemek bekleyen insanlara kendi elleriyle yemek dağıttı. Yemek sırasında bekleyen vatandaşlarla da sık sık sohbet eden Vali İzzettin Küçük sorunlarını dinleyerek çözümü için gerekli talimatları verdi.

Ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Böyle önemli bir işte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada dul ve yetimler başta olmak üzere muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza yardımlar dağıtılıyor. Milletimiz komşusu açken, kendisi tok olmaya razı olmayan insanlardan oluşuyor. Bu büyük bir yürek ve cömertliktir. Ramazan ayının ruhuna münasip bir tavır içindeler. Burada yapılan işler sadece karın doyurmuyor, bu şehrin insanları arasındaki birliği, beraberliği ve şefkati yayıyor. Biz de devlet olarak her zaman bu tür kuruluşların yanındayız” dedi.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevinde günlük ortalama bin aileye yemek yardımı yapılıyor. Öncelikli olarak yemek yardımının yanı sıra, kuru gıda ve giyecek yardımları da aşevinde yapılıyor. Aşevi gönüllü bağışlar yoluyla vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195