Title of a News Article

Atatürk barajı sulama birliğinde seçim

Atatürk barajı sulama birliğinde seçim
banner206

Şanlıurfa’nın ve bölgenin en büyük sulama birliklerinden biri olan Atatürk Barajı Sulama Birliği Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile seçime giden Atatürk Barajı Sulama Birliğinde Osman Aydoğdu 78 oy ile başkan seçildi.

Tek liste ile seçime giden Atatürk Barajı Sulama Birliği seçiminde Genel Kurula katılan 78 Meclis üyesinin tamamı oyunu kullandı. Tüm delegeler oylarını kullandıktan sonra sandık açıldı. Osman Aydoğdu 78 oy ile başkan oldu.

Başkan seçilen Osman Aydoğdu’nun yönetim kurulu üyeliklerine Mustafa Acıoğlu, Ramazan İnce, Gani Sarı, Mehmet Güneş, denetim kurulu üyeliklerine ise Mustafa Yıldırım, Ahmet Taş ve Sıtkı Taşçı seçilirken katip de Gaffari Acıoğlu ve Ali Durmaz oldu.

Başkan seçilen Osman Aydoğdu, bütün üyelere teşekkür ederek, “Yıllardır bizim ilkemiz halka hizmet hakka hizmettir. Hiçbirimiz bu makamlarda kalıcı değiliz. Önemli olan halkımıza kalıcı eserler bırakmaktır. Seçim tüm çiftçilerimize hayırlı olsun. Tüm delegelere teşekkür ediyoruz. Bölgemiz çiftçilerine en iyi hizmeti sunmak için bundan sonra da bundan önceki yıllarda olduğu gibi canla başla çalışacağım. Ürün kalitesinin artması, su tasarrufu ve üretimde masrafların azaltılması için çalışacağım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195