Title of a News Article

Atilla gençlerle buluştu

.

Atilla gençlerle buluştu
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar temsilciliğini ziyaret ederek burada gençlerle bir araya geldi.

Yoğun programları arasında gençleri de ihmal etmeyen Başkan Atilla, bu kapsamda TÜGVA Ceylanpınar temsilciliğin ziyaret etti. Burada gençlerle hasbihal eden Başkan Atilla, gençlerle referandumla ilgili sorular sordu. Gençlere, "Bizler sizin geleceğinizi oyluyoruz. Eğer referandumda evet çıkarsa daha özgür, refah seviyesi yüksek, istikrarlı bir Türkiye'de yaşamış olacaksınız" dedi. Gençlere terör odakları ve uyuşturucu çetelerine de dikkat etmelerini isteyen Başkan Atilla, "Sizleri kandırmalarına izin vermeyin. Ülkemize düşman olanlardan uzak durun. Sağlığınıza düşman olan uyuşturucudan da uzak durun. TÜGVA gibi faydalı mekanlardan istifade edin ve ülkenize faydalı bireyler olun" diye konuştu. Daha sonra başkan Atilla, gençlere baklava ikram etti. İçilen çayı ardından başkan Atilla, TÜGVA'dan ayrıldı.

Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçedeki çalışmalarından dolayı TÜGVA Ceylanpınar ilçe temsilcisi Ali Tuncay Asrağ’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195