Title of a News Article

Aydın güven tazeledi

 Aydın güven tazeledi
banner206

Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Hakan Aydın yeniden başkanlığa seçildi.

800  üyesi bulunan KAŞİP’in olağan genel kurulu Şair Nabi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Çoğunluğun sağlanmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Maddelerin okunmasının ardından mevcut başkan Hakan Aydın tek liste halinde seçimlere girdi. Tüm delegelerin oyunu alan Aydın, yeniden başkanlığa seçildi.

KAŞİP Başkanı Hakan Aydın, burada yaptığı konuşmada, “KAŞİP eğitim kurumudur, KAŞİP kültür kurumudur. Sosyal dinanizmi Türkiye taşeron işçi içerisinde sağlamış bir kurumdur. Yardımlaşmanın gücünü bilen buna inanan bir kurumdur. Bu davada dayanışmanın en güçlü adresidir” dedi.

“Bizim aşkımız ayakkabı kutularında değil, emeğimizin, ekmeğimizin, aşımızın içindedir” diyen Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti;

“Çeçenistan, Mısır, Irak, İran, Myanmar ardından Suriye’yi biliyoruz. Sahip olmadığımız özlük haklarına isyan etmiyrosak bu cennet vatana sahip olmak için diş bileyen vampirlere pabuç bırakmamak içindir. Onlara karşı namusumuzu, toprağımızı, Şanlı Bayrağımızı ve onurumuzu korumak içindir.

KAŞİP mücadele, emeğe saygı, yasal gereklilik, vicdani ve insani sorumluluk, hukuksal gerçek, azim, üretkenlik, dürüstlük ve çalışkanlık konusuna coğrafik etkenlere, bireysek, siyasal ve bürokratik engellere takılmamıştır. Edirne’den Ardahan’a ülkemizin her karış toprağına hak aramayı ilmik ilmik dokumuştur. Emeğe saygıyı nakış etmiştir. İşçiyi yalnız koymamıştır”

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2014, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195