Title of a News Article

Aygırcı’nın yeni kitap seti çıktı

.

Aygırcı’nın yeni kitap seti çıktı
banner206

Köşe Yazarımız İbrahim Aygırcı’nın 4 kitaptan oluşan yeni kitap seti yayınlandı. 

UĞUR BUDAK
Daha önce ‘Kaybolan Ülke’ ve ‘Bavulunda Dünya’ isimli 2 kitabı bulunan Köşe Yazarımız İbrahim Aygırcı tarafından 4 kitap daha hazırlandı. Bu kitaplar ‘Ülkesizler Sürgünde’, Ülkesizler Şiirde’, Ülkesizler Düşüncede 1’ ve ‘Ülkesizler Düşüncede 2’ isimlerinden oluşuyor. Üslubuyla ve birikimiyle yeni bir Cemil Meriç olarak adlandırılan Aygırcı, bu kitaplarında toplumsal konuları kaleme aldı.

Herkesin büyük beğeniyle karşıladığı Aygırcı’nın 4’lü kitap seti, Cinius Yayınları tarafından yayınlandı.  

 

İbrahim Aygırcı kimdir?

İbrahim Aygırcı 1955 yılında, Urfa’da doğdu. Bir tesadüf eseri, dokuz yaşında okula başladı. Sınıf birinciliklerini kimseye bırakmayarak ilk, orta ve lise kısmını Urfa’da bitirdi. Üniversiteye Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde başlayıp Arap Dili ve Lügat Kısmını bitirdikten sonra tekrar Türkiye’ye döndü.

Urfa’da Urfastar Gazetesinde köşe yazarlığı ve tercümanlık yaparken bir taraftan da Uzakdoğu, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa ülkelerine ihrac malları gönderen ihratacılara rehberlik yapmaktadır. İngilizce, Arapça, Fransızca ve Farsça bilen yazar, yaşayan Evliya Çelebi misali, dünyanın birkaç ülkesi dışında hepsini görme şansını bulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195