Title of a News Article

Aygün: Nefret ve lanetle kınıyorum

.

 Aygün: Nefret ve lanetle kınıyorum
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Aygün, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Aygün, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan saldırıların nefret ve lanetle kınadığını belirterek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen hain saldırıların yoğunlaştığı son günlerde hayatını kaybeden şehitlerimizin haberleriyle derin üzüntü yaşamaktayız. Hain terör örgütünün gerek ülke içinden gerek ülke dışından aldığı destek ile Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılarını nefret ve lanetle kınıyorum” dedi.

Bu saldırıların sona ermesini temenni eden Aygün, “Bu saldırıların yüce milletimizin büyük idraki ile bertaraf edileceğine olan inancımız tamdır. Son saldırılarda, vatandaşlarımızı bir terör örgütünün boyunduruğunda bırakmamak ve ülkemizin birliğini korumak için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yüce milletimize baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195