Title of a News Article

Ayhan “evet” için sahaya indi

.

Ayhan “evet” için sahaya indi
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, anayasa değişikliği paketinin oylanacağı referandumda halkın “evet” diyeceğinden şüphesi olmadığını belirterek, “Ancak, rehavete kapılmayacağız, son ana kadar ‘evet’ için çalışacağız” dedi.

Nisan ayında yapılması planlanan referandum için sahaya inen Ayhan, vatandaşla yüz yüze görüşerek, sade bir dille anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor.

 

"ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ SÖZ KONUSU"

Ayhan, kararsızların kafasındaki soru işaretlerini gidermek için yoğun mesai harcadıklarını belirterek, ilçe halkına referandumda “evet” oyu kullanmaya çağırdı. Ayhan, "Bu referandum, milletimizin, memleketimizin geleceği açısından son derece önemli bir dönüm noktası. ‘Bundan önceki seçimleri ezici çoğunlukla kazandık, bu referandumdan da nasılsa ‘evet’ çıkar’ dememeliyiz. Rehavete kapılmadan, işi sıkı tutarak gece gündüz çalışmalıyız. Çünkü burada devletimizin bekası, çocuklarımızın geleceği söz konusu" diye konuştu.

 

“TÜRKİYE’NİN YOLUNU AÇACAK”

Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi çok daha başarılı bir geleceğe taşıyacağını ifade eden Ayhan, "Türkiye’nin tıkanmış parlamenter sistemle daha ileriye gidemeyeceği ortada. Halkın onayıyla yasalaşacak anayasa paketi, hızlı karar alma sürecini sağlayacak Cumhurbaşkanlığı sistemini getirerek, Türkiye’nin yolunu açacak. Yönetimde kalıcı istikrarla birlikte koalisyon ihtimali ortadan kalkacak ve ülkemiz büyüme ve gelişme yolunda daha hızlı adımlar atacak" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195