Title of a News Article

Ayhan, o çileyi çözdü!

.

Ayhan, o çileyi çözdü!
banner206
Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediyesi, Yukarı Deren Mahallesinde çamur deryasına dönen okul yolunu tamamlayarak öğrenci ve öğretmenleri büyük bir çileden kurtardı.

Yağışlı günlerde küçük bir bataklığa dönüşen ve yaya olarak geçiş neredeyse imkânsız hale gelen Yukarı Deren İlkokulu ve Ortaokulu yolunda, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın talimatıyla çalışma başlatıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hummalı bir çalışma ile çamur deryasına dönen yolu stabilize ile kapladı. Okul yolunda çizmeleri tamamen çamura gömülen öğrenciler, yolun yapılmasıyla okullarına daha rahat bir şekilde gidip gelme imkanına kavuştu.

Muhtarlardan Başkan Ayhan’a teşekkür

Belediye ekipleri, okul yolunun yanı sıra cami yolu ile Yukarı Deren ve Orta Deren mahallelerini birbirinden ayıran ortak yolda da stabilize çalışmalarını tamamladı ve mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Yukarı Deren Mahalle Muhtarı Mustafa Aslan ve Orta Deren Mahalle Muhtarı Mustafa Toz, yolun yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a mahalle sakinleri adına teşekkürlerini ilettiler.

“Okullar konusunda hassasiz”

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan da geleceğin teminatı çocukların eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtirken, “Okullar konusunda özellikle hassas davranıyoruz. Çünkü her şeyin başı eğitim. Eğitim yuvalarının sorunsuz olması gerekiyor. Bu okullarda eğitim-öğretim gören çocuklarımızın gelip giderken hiçbir sorunla karşılaşmamaları, sadece derslerine odaklanmaları gerekiyor. Biz belediye olarak eğitim yuvalarına elimizden gelen desteği her zaman veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Yukarı Deren’de öğrencilerimiz artık ayaklarına çamur bulaşmadan okullarına gidebilecekler. Bundan dolayı son derece mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2016, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195