Title of a News Article

Ayhan’dan şefkat eli

.

Ayhan’dan şefkat eli
banner206

Akçakale Belediyesi ilk adım yaşam merkezinde kalan Suriyeli misafirlere "Üşüyorum umudum ol" projesi kapsamında yardım seferberliği devam ediyor.

Akçakale belediye başkanı Ecz.Abdulhakim Ayhan'ın eşi Ayşenur Ayhan "Üşüyorum umudum ol "projesi kapsamında bayanlara özel 500 temizlik kolisi ve 250 adet ısıtıcı tüp ilk adım yaşam merkezinde barınan Suriyeli misafirlere teslim edildi.

Ayşenur Ayhan zor yaşam şartları altında yaşam mücadelesi veren Suriyeli misafiri hemen hemen her gün ziyaret ediyor onlara yine aynı şekilde  bir abla kardeş şefkati hissettirmeye çalışıyor.

Suriye'de yaşan iç savaştan kaçarak Akçakale belediyesi ilk adım yaşam merkezinde kalan  Sabah Ed-Derviş çocukları ile  burada yaşamaktan oldukça mutlu olduğunu ifade ederek;"Akçakale Belediyesine teşekkür ederiz. Bugün belediye başkanının eşi bizleri ziyaret etti.Allaha çok şükür hiç bir eksiğimiz yok her şeyimiz tamam Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştu.

Ayşenur Ayhan ise;"Bugün yine Akçakale belediyesi ilk adım yaşam merkezini ziyaret ettik.Akçakale belediyesi ekiplerimizle beraber kampı dolaşıyoruz.Bugün gelen yardımları kendilerine ulaştırmaya çalışıyoruz.Bundan önce 200 adet ısıtıcı tüp dağıtmıştık bugünde 250 adet ısıtıcı tüp dağıttık.Onlara yıne bir abla şefkati his ettirmeye çalışıyorum.Hemen hemen her gün kendilerini bu şekilde ziyaret edeceğim gelen yardımları onlara ulaştıracağım, bugün yine aynı şekilde bayanlara özel 500 temizlik seti kolisi ekiplerimiz tarafından  dağıtıldı.  Bizim aynı zamanda  bir sloganımız vardı "Üşüyorum Umudum ol" bu slogan adı altında gelen yardımları Akçakale belediyesi olarak ekiplerimiz tarafından ulaştırıyoruz." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195