Title of a News Article

Aziz Aydınlık'tan flaş açıklama!

Aziz Aydınlık'tan flaş açıklama!
banner206

Irak sınırında terörislerle çıkan çatışma sonucu şehit düşen Piyade Er Yener Kırıkçı, Çubuk'ta son yolculuğuna uğurlanma törenine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu saldırıya uğramıştı. 

Saldırıyla ilgili kınama mesajı yayımlayan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık tepkisini dile getirdi.

Aydınlık mesajında şunları söyledi;

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı esefle kınıyorum!

Bu saldırı seçim sürecinde kullanılan kötü dilin toplumdaki karşılığıdır. Bu saldırının sorumlusu o günlerde toplumu ayrıştırıcı konuşmalar yapanlardır.
Seçim öncesinde toplumun yarısını terörist ilan edip seçim sonrası 'birliktelik' çağırısı yapmak siyasetin en çirkin yüzüdür!
Eğer gerçekten bu toplumu düşünüyorsanız şartlar ne olursa olsun "sevgi" dilini kullanacaksınız, ötekileştirmeyeceksiniz!

Allah'ım yaşatmasın, hiçbir güvenlik gücümüzün ayağına taş değdirmesin; ama bir evladımız şerefle bu vatanı savunurken şehit oluyorsa elbette ki cenazesine katılarak son görevimizi yapacağız. Her şeyden önce bu bizim insanlık görevimiz. O nedenle şehitlerimizin cenazesine katılmaktan asla geri durmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin'de PKK Terör Örgütünün saldırısı sonrası dediği gibi:

'Allah'ın verdiği bir canımız var, o da bu vatan uğruna bu millet uğruna feda olsun!'

Buradan açık ve net bir kez daha ifade ediyorum: 'Bugüne kadar kadar kullandığınız kelimelerden, yaptığınız provokasyonlardan bir saniye korkmadık, bir saniye geri adım atmadık. Bundan sonrada korkmayacağız, yılmayacağız, sinmeyeceğiz!' Siz çirkin dil, kötü dil kullanmaya devam edin; ama biz inadına 'sevgi' diyeceğiz, 'birlik' diyeceğiz, 'beraberlik' diyeceğiz!"

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195