Title of a News Article

Aziz Hoca’nın oğlundan teşekkür mesajı…

Aziz Hoca’nın oğlundan teşekkür mesajı…
banner206

Hayatını kaybeden Aziz Hoca’nın oğlu M. Emin Kutluay, babasının cenaze töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ve telefonla taziye dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın sevilen isimlerinden olan ve Aziz Hoca olarak bilinen Abdulaziz Kutluay, önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirmişti. Dün Eyyüp Peygamber Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Harran Kapı Mezarlığı’na defnedilen Aziz Hoca’nın oğlu M. Emin Kutluay, babasının cenaze töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ve cep telefonu ile taziye dileklerini ileterek, acılarını dindiren herkese teşekkür etti.

Kutluay, yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

“Bu zor günümüzde gerek cenazemize gelerek gerekse telefonla bizi arayarak üzüntülerini bildiren bütün kardeşlerimize, milletvekillerimize, siyasi parti genel başkanlarına, sivil toplum örgütlerine, değerli basın mensuplarımıza teşekkürü borç biliriz. Ailesi olarak sizden ricamız; haklarınız varsa Aziz Hocamıza helal etmenizdir. Bizden taraf helal olsun.”

Bu arada Aziz Hoca’nın Türkiye’ye mal olmuş ve insana karşı sevgi dolu bir insan olduğunu vurgulayan Kutluay, “Partili partisiz görüşü zıt veya doğru herkese insan olduğu için eşit mesafeliydi. Bizi arayan herkes Aziz Hoca’ya muhabbeti olduğunu dile getiriyor. Bizde cevaben “Hocamız da sizi severdi” diyoruz. Lütfen farklı anlaşılmasın. Bütün partilerden vekiller, genel başkanlar bizi aradı, hepsi sağ olsun, hepsine teşekkürler. Bizim dünya görüşümüzde babamızla aynıdır saygılar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2020, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195