Title of a News Article

Baba oğul son yolculuğuna uğurlandı

Baba oğul son yolculuğuna uğurlandı
banner206

 Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp toprağa verildi.

Suruç-Şanlıurfa otoyolunda Suruç girişinde otomobille seyir halindeyken uzun namlulu silah kullanan kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp’in Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alınan cenazeleri ilçeya bağlı Karadut köyüne getirildi. Cenaze, Tekinalp ailesi ve yakınları tarafından karşılanırken, cenaze namazına Suruç Kaymakamı Abdullah Ciftçi’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazını kıldıran imamlar yaptıkları konuşmalarda barış mesajları verirken, kılınan cenaze namazından sonra baba oğulun cenazeleri Karadut köyü mezarlığına defnedildi.

Bu arada silahlı saldırının alacak verecek meselesinden dolayı kaynaklandığı iddia ediliyor. Güvenlik güçleri, saldırganları yakalayabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195