Title of a News Article

Babalar Günü'ndeki en anlamlı kare...

Babalar Günü'ndeki en anlamlı kare...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve oğlu Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile bir araya geldi. Babalar günü olması nedeniyle de Baba Oğul Özyavuz ikilisi ile  Şanlıurfa ve Harran ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgiler alan Bahçeli birlikteliklerinden dolayı kendilerini tebrik etti. 

23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul'da STK'lar buluşmasında seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye çalışmaları kapsamında desteklerini sürdüren MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Genel Başkan Bahçeli ile çok anlamlı bir fotoğraf çektirdiler. 

15 Haziran Babalar Günü nedeniyle Baba oğul Özyavuz ikilisine 'gelin birlikte baba oğul bugüne özel bir fotoğraf çektirelim' diyen Devlet Bahçeli, Vekil Özyavuz ile Belediye Başkanı Özyavuz'u yanlarına alarak bugünü ölümsüzleştirdi. 

Seçim çalışmaları kapsamı boyunca birlikte hareket ettikleri içinde ayrıca kendilerini tebrik eden MHP Lideri Devlet Bahçeli, birlikteliklerinin daim olmasını diledi. 

URFASTAR/ÖZEL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195