Title of a News Article

Badıllı Ailelerinin mutlu gecesi

Badıllı Ailelerinin mutlu gecesi
banner206
 Şanlıurfa'da, dün akşam Şehitlik Çamlık Düğün ve Konferans Salonunda Badıllı ailesinin muhteşem düğünü vardı. Düğüne Büyükşehir Belediye Başkanı başta olmak üzere çok sayıda belediye başkanı bürokrat katıldı.

Badıllı Ailesine Mensup Ali Badıllı'nın oğlu İş Adamı Paşa Badıllı, İlyas Badıllı'nın kızı Nura Badıllı ile dün akşam muhteşem bir düğün töreniyle hayatını birleştirerek dünya evine girdi. Düğüne Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kapaklı, Müteahhitler Derneği Başkanı Mustafa Önal, Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, AK Parti Karaköprü Eski İlçe Başkanı Faruk Badıllı, ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe ve bine aşkın davetli katıldı.

Paşa Badıllı ve Nura Badıllı'nın düğünü, akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar sürdü. Genç çiftçin nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç Kıydı, nikah şahitleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi oldu. Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Bucak ise Paşa ve Nura Badıllı'nın kirveliğini yaptı.

Kıyılan nikah sonrası davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Yemekle birlikte Grup Dergah tarafından birbirinden güzel ilahiler seslendirildi. Düğün töreninde yenilen yemeğin ardından davullu zurnalı eğlence başladı.

Gece yarısına kadar süren düğünde davul zurna eşliğinde halaylar çekildi. İş Adamı Paşa Badıllı ve ev kızı Nura Badıllı'nın da halay çektiği düğünde dolarlar havada uçuştu. Düğüne gelen davetliler genç çiftin üzerine dolar atabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195