Title of a News Article

Badıllı'dan flaş açıklama. ..

.

Badıllı'dan flaş açıklama. ..
banner206

Ak parti karaköprü ilçe başkanı Faruk Badıllı son günlerde yaşanan olayları değerlendirdi.işte Badıllı'nın o açıklaması 


AK Parti Siyasi Hayata başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettiği ve bugün Yeni Türkiye olarak tanımladığımız demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma süreçlerinin tamamını siyasi yolculuğunun ve büyük başarı hikâyesinin bir destanı olarak gerçekleştirmektedir.

AK Parti demokrasiye, milletin değerlerine, ülkemizin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle; darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmiştir.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı, Lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte kimsenin hayal bile edemediği 1. atılımı gerçekleştirmiştir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’te 2. Atılımı tamamlamaktır.

Kongrelerimiz Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. 

Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynağıdır.

Kongrelerimiz; Yeni Türkiye’nin vazgeçilmez ihtiyacı olan Yeni Anayasanın Aziz Milletimizle buluşturulma iradesinin kaynağıdır.

Kongrelerimiz tüm vesayet kalıntılarının, paralel yapının, milletimize musallat olan tüm musibetlerin tasfiye edilmesinin kaynağıdır.

Kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, ve medeniyetimizin yeniden ihya ve inşa kaynağıdır. 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195