Title of a News Article

Bağlı' dan açık davet...

.

Bağlı' dan açık davet...
banner206
 BAĞLI, BÜYÜK MİTİNGE BÜTÜN ŞANLIURFALILAR’I DAVET ETTİ.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bugün Topçu Meydanı’nda yapacağı mitinge tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Seçim çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdüren Bağlı, Halfeti Seçim bürosunda gecenin ilerleyen saatlerinde AK Parti Halfeti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelerek hafta sonu yapılacak olan mitinge bütün Şanlıurfalıları davet etti.

 Gelen konuklara çağrıda bulunan Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘hiç bir siyasi ayrım yapmadan herkesi davet ediyorum’ dedi.

 AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda 6 yıldır görev yaptığını belirten Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “Cumhurbaşkanı’mıza aleyhte ve diktatör olmakla ilgili başlatılan kampanyalar bulunmakta. Demokrasi silahı ile vurmak isteyenler mevcut. Bir akademisyen olarak Cumhurbaşkanımıza karşı başlatılan özel bir kindarlığın ve husumetin başlamasının sebeplerinden bir tanesi bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın normal sıradan bir insan olmamasıdır. Bazı güçlerin kararları ile Cumhurbaşkanımız seçilir ve Cumhurbaşkanın istediği gibi ülke yönetilirdi. Şuana kadar ilk kez Cumhurbaşkanı’nı milletin seçebilme olanağını bulduğu için bu türlü çirkin kampanyalar başlatıldı.”

 İLK KEZ CUMHURBAŞKANINI HALK SEÇTİ.

 Türkiye tarihinde ilk kez cumhurbaşkanını seçme yetkisinin halka verildiğinin altını çizen Bağlı, “Dünya’da ilk kez İsrail’e karşı kafa tutan bir adam olduğu için bu kadar karalama kampanyaları mevcut. İlk kez Cumhurbaşkanını seçme imkânı veren Tayip Erdoğan’a bütün kinler bunun içindir. Bütün kinleri Adnan Menderese iktidarın kim tarafından belirleneceğine karar verdiği içindir. Halk karar verecek, köylüler ve herkes hür bir şekilde oy kullanabileceği için Menderesi idam ettiler. Bu gün ise Tayip Erdoğan’a duyulan tek kinlerinin sebebi Cumhurbaşkanı’nın seçme hakkını size verdiği içindir. bu seçme hakkı Türkiye’deki herkesin, Şanlıurfalı, Halfetili, sizlerin verdiği oylardır.

Bütün dünyadaki insanlar İsrail’in bir devlet suçu işlediğini söyleyemiyorsa, Dünya’da ilk kez bunu söyleyebilen Tayip Erdoğan’dır. Bu yüzden aleyhte kampanyalar başlatılmıştır. Hiç bir siyasi görüşe mal olmadan sırf bu dik duruşu, millete duyulan sevdası, sırf Cumhurbaşkanını seçme kimliğini size verdiği için hepinizi Miting ’de olmaya davet ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 00:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195