Title of a News Article

Bağlı, FETÖ'nün amacını açıkladı...

.

Bağlı, FETÖ'nün amacını açıkladı...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Fethullahçı Terör Örgütü’nün ülkede iç savaş çıkarmayı amaçladığını belirterek, “Halkımız ve sağduyulu güvenlik görevlilerimiz, buna izin vermemiştir. Bu nedenle 15 Temmuz şehitlerine gerçekten şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı, AK Parti İl Başkanlığı tarafından SGK Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Başkanlık’ konulu toplantıda konuştu. Partililerin katıldığı toplantıda Fethullahçı Terör Örgütünü sert sözlerle eleştiren Bağlı, bunların amacının Türkiye’de iç savaş çıkarmak olduğunu söyledi.

15 Temmuz ‘Darbe Girişimi’ni hatırlatan Bağlı, “Gülen casus çetesi,  ülkeyi işgal etmek istedi. Sadece ülke yönetimini ele geçirmek istediklerini sanmıyorum, sadece yönetime oturup sevk ve idare işlerini yapmak istediklerini sanmıyorum. Hepimiz biliyoruz ki asıl yapmak istedikleri şey; Ülkede bir iç savaş çıkarmak. 15 Temmuz Gecesi hakikaten burada sizler askeriyenin önünü kapatmasaydınız, insanlar tankın önüne çıkmamış olsalardı, Ankara’da bir kişi 13. Kattan Uçağa kafa atıp düşüp şehit olmasaydı, insanlar tank topunun önüne yatmamış olsalardı ne ben burada olurdum ne de siz burada olurdunuz!

Ayrıca  ne çocuklarımız okula gidiyor olacaktı, ne ezanlar okunacaktı, ne de bayrak dalgalanacaktı. Bugün sahip olduğumuz nimetler dolayısıyla 15 Temmuz şehitlerine gerçekten şükran ve minnet borçluyuz” dedi.

Programda; 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yanı sıra terör olayları ve ‘Başkanlık’ sistemi de konuşuldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195