Title of a News Article

Bağlı, STK’ları dinledi...

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, AK Parti MKYK Üyesi, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, hafta sonunu Şanlıurfa’da geçirerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı, ilk olarak Karaköprü Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Nihat çiftçi ile makamında görüşen Bağlı, belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler aldı.  Milletvekili Bağlı, daha sonra Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun’u ziyaret ederek, sendikanın sorunlarını dinledi. Ziyaretlerine MÜSİAD Urfa Şubesini ziyaret ederek devam eden Bağlı’ya Dernek Başkanı Abdurrahman Yetkin iş adamlarının yaşamış olduğu sıkıntıları anlattı.

Bağlı, daha sonra Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Bağlı, pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların Bağlı’ya yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

Bağlı, yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini anımsatarak, “Hem Ankara’da hem de Urfa’da iletilmesi gereken meseleler olduğu zaman, talepler olduğu zaman samimiyetle bunu samimiyetle çözmek adına gayret sarf edeceğiz. Gittiğim yerlerde çok sıcak karşılanıyorum, sivil toplum kuruluşu başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimize hep birlikte hizmet yapmak nasip olur” dedi.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ise, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mazhar Bağlı’ya ‘hayırlı olsun’ diyerek, yeni görevinde başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195