Title of a News Article

Bağlı yeni görevine başladı

.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü olarak atanan Şanlıurfa eski Milletvekili Prof. Dr. Mazhar Bağlı yeni görevine başladı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde devir teslim töreni yapıldı. 2008 yılından bu yana Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü olarak görev yapan  Prof. Dr. Filiz Kılıç, görevini Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya teslim etti.

Kılıç, törende yaptığı konuşmada, 15 Eylül 2008 yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde kurucu vekil olarak göreve başladığını belirterek, bugün itibariyle bu görevi Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya devrettiğini söyledi. Biz çalışma arkadaşlarımızla beraber göreve geldiğimiz günden beri üniversitede bilimsel çalışmalar yapmaya, öncelikle şehrimize, sonra ülkemize  ve bütün dünyaya bilim üretmeye çalıştık, yeniliklere açık olmaya çalıştık” dedi.

Kılıç, yeni görevinden dolayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yu kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Bağlı ise, bu üniversitemizin ülkemizin bilimsel dünyasına çok büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bizde bu konuda elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı rektör hocamıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 15:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Hayırlı Ugurlu Olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195