Title of a News Article

Bahçeli'den Genelkurmay Başkanı'na destek

Bahçeli'den Genelkurmay Başkanı'na destek
banner206

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızının düğününe katılmasını "Son derece insani" şeklinde yorumladı.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahına katılması tartışma konusu olmuştu. Grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Hulusi Akar'a destek çıkarak eleştirenlere ateş püskürdü:

 

BU ELEŞTİRİLERİN ANLAMI YOKTUR

"Cumhurbaşkanının davetine icabet eden Genelkurmay Başkanı şiddetle eleştirilmektedir. Bu eleştirilerin anlamı yoktur. Şehitlerin geldiği ortamda Genelkurmay Başkanı'nın malum düğüne katılmasını diline dolayanlar terörle mücadeleyi sabote etmek isteyen çevrelerdir. Terörle mücadelenin sürdüğü dönemde kafa karıştırmak, komuta kademesindeki uyumu bozmak iyi niyetli görülmeyecektir.

 

TERBİYESİZLİKTİR

Sayın Akar insani ve devlet teamülleri kapsamında görevini ihya etmiştir. Genelkurmay Başkanı'nın düğüne katılmasını eleştirenler terörle mücadele eden askerin moralini bozmak kimsenin hakkı değildir. Şehitler için bir Fatiha okumayan sanal tetikçilerin amacı güvenlik güçlerimize kast etmektir. Cumhurbaşkanı'nın kızını evlendirmesi hakkıdır. Davete uyan Genelkurmay Başkanı'nı eleştirmek nasıl bir terbiyesizliktir? Hulusi Akar paşa görevini şuurla yapan bir Genelkurmay Başkanıdır.

 

SON DERECE İNSANİ

Genelkurmay Başkanı Akar'ın nikâh şahitliği son derece insani, eleştiriler haksız. Genelkurmay Başkanı'nın taşlanması teröristlerin değirmenine su taşımaktır.

Güvensizliği artırmaya yönelik bu propaganların devlet ve millet aleyhinedir. Her şey bitmiştir de, manevi görevini yapan Genelkurmay Başkanı'nı hedef haline getirmek midir? Genelkurmay Başkanı'nı küçük düşürmek hangi çevrelere hizmettir. Bundan rahatsız olan varsa ya Kandil'in, ya da HDP'nin kollarına kendisini bırakmasıdır."

 

Kaynak: Ensonhaber.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195