Title of a News Article

Bahçeli'den Özyavuz'a ikinci jest...

Bahçeli'den Özyavuz'a ikinci jest...
banner206
MHP lideri Devlet Bahçeli, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a özel aracını bağışladı. 

URFASTAR/ÖZEL HABER


Peki Bahçeli Özyavuz'a neden bir kez daha jestte bulundu?

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, geçen yapılan yerel seçimler öncesi 11 Şubat 2019 (geçen yıl bugün) tarihinde Bahçeli tarafından ittifak adayı olarak gösterilmişti. Akabinde seçim sürecinde gece gündüz durmadan seçim çalışmalarını sürdürerek MHP AK Parti ittifakı adayı olarak 81 ilde en yüksek oyu alan Belediye Başkanı unvanını almıştı. Buna nazaran MHP lideri Devlet Bahçeli yıllarca gözü gibi bakıp kullandığı en değerlileri arasında bulunan Mercedes Benz binek otomobilini Başkan Özyavuz'a hediye ettiği öğrenildi. 

Başkent Ankara'da bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bugün MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Bahçeli, çok sevdiği Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a yıllardır kullandığı Mercedes arabasını hediye etti. MHP lideri Bahçeli'nin özel kalem müdürü Murat Çeliker, Mercedes Benz E280 1976 model 06 BD 009 plakalı aracı noter aracılığıyla aracın devrini yaptı ve anahtarları Özyavuz'a teslim etti.

Özyavuz, kendisine hibe edilen aracı aldıkten sonra bir açıklama yaparak şunları söyledi;

"Sayın Genel Başkanım, şahsım ve Özyavuz Ailesine evlatlarımızdan torunlarımıza bırakacağımız; madden ile hesaplanamayacak kadar değerli olan bu çok kıymetli ve manevi değeri yüksek bu hediye ile bizlere bir şeref bahşettiniz. Bu şerefe nail olduğumuz için çok mutlu ve gururluyuz. Teşekkürlerimizi sunuyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin."

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2020, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195