Title of a News Article

Bakan Çelik, biz sizin için buradayız

Bakan Çelik, biz sizin için buradayız
banner206
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Adıyaman'da katıldığı bir dizi programlar sonrası seçim bölgesi olan Şanlıurfa'ya  karayolu ile geçti ve ilk olarak  Bozova'nın Yaslıca Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, bizler sizin için buradayız dedi.

Yaslıca Mahallesi sakinlerinin sosyal medya ve mail yoluyla şikayetlerine kulak veren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,Adıyaman dönüşü bu mahalleye uğramadan geçemedi.  Mahallenin alt yapı ve üst sorunlarına Büyükşehir Belediyesi tarafından el atılarak sorunların giderileceği sözünü veren Bakan Çelik kısa bir konuşma yaparak, "şikayetlerini gerek sosyal medya gerekse mail yoluyla gördüm.  Büyükşehir Belediye Başkanımiza şikayetlerinizi bildirdim en kısa zaman da bu çirkin görüntülerden kurtulacaksınız." Dedi.

Bakan Faruk Çelik'e burada Vali Vekili Uğur Sezer  Milletvekili Mehmet Akyürek, Mehmet Ali  Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Av Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve partililer eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195