Title of a News Article

Bakan Çelik, personeline moral verdi

.

Bakan Çelik, personeline  moral verdi
banner206
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, 'Darbe Girişimi'nin yaşandığı gece Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan bakanlık personelini ziyaret etti. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Bakan Faruk Çelik, 15 Temmuz akşamı FETÖ'cü askerler tarafından düzenlenen 'Darbe Girişimi' esnasında Genelkurmay önünde yaralanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personeli Tahir Şeker'i evinde ziyaret etti. Bakan Çelik, 'Darbe Girişimi'ni önlemek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Meydanlara çıkın' çağrısı üzerine Genelkurmay Başkanlığı önüne giden ve burada darbeci askerlerin açtığı ateş sonucunda yaralanan bakanlık personeline geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakanlık personeli Şeker, 'Darbe Gecesi' yaşadığı o dehşet dolu dakikaları Bakan Çelik'e anlattı. 
Bakan Çelik ise, Türkiye'nin tarihine kara bir leke olarak geçen bu olayı, milletin demokrasiye olan inancı sayesinde atlattıklarını belirterek, bunun sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılacağını dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195