Title of a News Article

Bakan Çelik Urfa’da…

Bakan Çelik Urfa’da…
banner206

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, saat 15:10 sıralarında Ankara uçağıyla Şanlıurfa’ya geldi. GAP Havaalanında çok sayıda siyasi, bürokrat ve Belediye Başkanı Bakan Çelik’i karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte günü birlik Şanlıurfa’ya gelen Çalışma Bakanı Faruk Çelik, bugün tekrar Şanlıurfa’ya geldi. 30 Mart seçimlerinin ardından Soma’da yaşanan kömür madeni faciası ve geçirdiği ameliyattan dolayı, uzun süre seçim bölgesi olan Şanlıurfa’ya gelemeyen Bakan Çelik, Ramazan Bayramı nedeniyle 3 gününü Şanlıurfa’ya ayırdı.

Tarifeli uçakla bugün saat 17:10 sıralarında Ankara uçağıyla Şanlıurfa GAP Havaalanına gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yoğun bir kalabalık ile karşılandı.

Karşılamaya, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Hamdi Us, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, ve çok sayıda bürokrat ve partililer katıldı.

Bakan Faruk Çelik, saat 18:00’da Kanal Urfa’nın canlı yayın konuğu olarak Şanlıurfa’daki programına devam edecek. Ardından Hacı Bekir Yaşar Şehitlik Çamlık Düğün ve Konferans salonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek olan iftar yemeğine katılarak burada sivil toplum örgütü kuruluşları yöneticileri ve yetkilileri ile birlikte olacak.

3 gün Şanlıurfa’da olacak olan Bakan Faruk Çelik, Bayramın 1. Gününü Şanlıurfalılarla geçirmiş olacak. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 17:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 10 yıl Önce

Saksakcılara duyrlur.

Ahmet sağır
Ahmet sağır - 10 yıl Önce

Sayin bakan il özel idaresi işçileri durumu ne olacak elim Güvenç bizi aldati hakimi helal etmiyorum

SIRADAKİ HABER

banner195