Title of a News Article

Bakan Çelik’in duygulandıran konuşma

.

Bakan Çelik’in duygulandıran konuşma
banner206

 Ak parti Şanlıurfa Milletvekili    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, başlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın kabul edilmesinin ardından teşekkür konuşması için çıktığı kürsüde babasını hatırlayınca duygu dolu anlar yaşadı.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI İÇİN ÇIKMIŞTI

TBMM Genel Kurulunda geçtiğimiz Perşembe günü başlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.Tasarının kabul edilmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, teşekkür konuşması yapmak için kürsüye çıktı.

"BEN İNŞAAT USTASININ OĞLUYDUM"

Bakan Çelik, "1999'da girdim meclise, Grup Başkanvekili olarak 5 yıl, akabinde de 8 yıldır bakan olarak hizmet etme gayreti içerisindeyim. Sayılı günler geçiyor. Bizim için 16 yıl geride kaldı. Benim açımdan son derece anlamlı yıllardı. Ben inşaat ustasının oğluydum" dedi.

BOĞAZI DÜĞÜMLENDİ

Bu sırada duygulanan ve boğazı düğümlenen Bakan Çelik konuşmakta güçlü çekti ve kürsüdeki bardaktan su içti. Milletvekilleri ise Bakan Çelik'i alkışladı. Çelik, ardından "16 yıl bu cumhuriyetin kazanımları olarak parlamentoda görev yapma imkanı buldum. Sosyal Güvenlik Kurumu gibi bir reform benim bakanlığım döneminde nasip oldu" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2015, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195