Title of a News Article

Bakan Erdem, Çiftçi'yi ziyaret etti

.

Bakan Erdem, Çiftçi'yi ziyaret etti
banner206

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Erdem, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Bakan Mehmet Erdem Başkan Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Erdem, "Bilindiği üzere Şanlıurfa Peygamberler şehri, Medeniyetin doğduğu ve büyüdüğü bir şehir. Dolayısıyla bu şehirde bulunmaktan çok memnunum. Şanlıurfa; Bakanlık olarak bizim proje yürüttüğümüz Mevsimlik işçilerimizin çalışma şartlarıyla ilgili 38 il'de yürüttüğümüz METİP projesini kapsamaktadır. Mevsimlik işçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için 96 Milyon Türk Lirası kaynak ayırarak onların çalışma şartlarını iyileştirmeye devam ediyoruz. İnşallah hayırlısıyla seçimleri de atlatarak daha güzel günlere hep birlikte kavuşuruz.Sayın Başkanımız Nihat Çiftçi ile birlikte Şanlıurfa hakkında bazı konuları görüşeceğiz. Şanlıurfalı hemşerilerime selam söylüyorum" şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Erdem'in ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Sayın Bakanımızın ziyaretlerden dolayı memnuniyetimi  belirtmek istiyorum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tabanda halkımızı bir çok konuda ilgilendiren uygulamalarıyla Şanlıurfa'ya hizmet edilme noktasında çok önemli bir takım çalışmalar meydana getiriyor. Şanlıurfalılar adına ziyaretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum."dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195