Title of a News Article

Bakan Gül Şanlıurfa'da Koordinasyon Merkezinde...

Çeşitli temaslarda bulunmak için kente gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şanlıurfa Valiliği İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Bakan Gül Şanlıurfa'da Koordinasyon Merkezinde...
banner206

Barış Pınarı Harekatının önemli noktalarından olan Şanlıurfa'ya ziyaretler sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde kente gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ardından bugün de Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Şanlıurfa'ya geldi.

yardımcısı Uğurhan Kuş ile birlikte Şanlıurfa Valiliği İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezine gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, burada Vali Abdullah Erin'den brifing aldı. Bakan Gül, Akçakale ilçesine geçti BAkan Gül burada bir açıklama yaptı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Akçakale Adliyesi'nde açıklamalarda bulundu. Mazlum kod aldı YPG'li terörist hakkında Gül, "ABD'ye girdiği anda iade edilmeli. Konu Dışişleri'nce ABD'li muhataralarımıza iletildi" dedi..

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ve AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte Koordinasyon Merkezine giden Bakan Gül, burada Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195