Title of a News Article

Bakan olayı doğruladı!

Bakan olayı doğruladı!
banner206
 Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Şanlıurfa'da 2 arkadaşını öldüren ve intihar eden askere, olaydan önce kız arkadaşından mesaj geldiği yönündeki iddiaları doğruladı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda, bedelli askerlikle ilgili yasa teklifinin görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Yılmaz, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 askerin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı'ndan kendisine iletilen açıklamayı da okudu.

 

KIZ ARKADAŞTAN GELEN MESAJ DOĞRULANDI

Yılmaz'ın, askerlerin ölümüne ilişkin teknik bilgileri de paylaştığı Genelkurmay yazısında, cinnet getiren askere olaydan kısa süre önce kız arkadaşından mesaj geldiği yönündeki iddialar da doğrulanıyor.

 

"TERK EDİYORUM" MESAJLARI

Yılmaz'ın okuduğu yazıdaki o bölümler şöyle:

"Erin rehberlik danışma merkezi kayıtlarının bizzat bölgeye giden 7. Kolordu Komutanlığı askeri savcılığınca incelendiği, herhangi olumsuz tespitin bulunmadığı, arkadaşları ve komutanları tarafından bilinen bir sorunu olmadığı, nöbet mahallinde cep telefonunda olaydan önce kız arkadaşı tarafından terk edildiğine dair mesaj bulunduğu bilgisi alınmıştır. İleride savcılık soruşturması tamamlandığında kamuoyu ve sizlere iletilir."

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195