Title of a News Article

Bakan'ın başına dolar yağdı

Bakan'ın başına dolar yağdı
banner206

HABER: OSMAN KAYA

Yıldız ve Çakmak Ailelerinin düğün törenine katılan Bakan Faruk Çelik ve Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, dolar yağmuru altında halay çektiler. Çelik ve Eyyüpoğlu, konuklar tarafından dolar yağmuruna tutuldular.

Mehmet Yıldız ile Jale Çakmak, Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi. Genç çiftlerin düğün törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftlerin nikâhını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol yaparken, şahitliklerini de Bakan Çelik, Milletvekilleri Özcan ve Eyyüpoğlu, Başkan Ekinci, iş adamları İbrahim Yıldız, İsmet Tekinalp, Kemal Kılıç, Ömer Yıldız ve Reşit Polat yaptı. Nikâhın ardından evlilik cüzdanını genç çiftlere veren Bakan Çelik, Yıldız ve Çakmak ailelerine ömür boyu mutluluklar diledi.

Daha sonra Bakan Çelik ve Milletvekili Eyyüpoğlu, birlikte halay çektiler Halayın başını çeken Eyyüpoğlu ve beraberindeki Çelik, konuklar tarafından dolar yağmuruna tutuldular. Bakan Çelik de, cebinden çıkardığı 100 TL’lik banknotları davulcu ve zurnacılara bahşiş olarak verdi. 

2 bin kişinin katıldığı düğün töreninde misafirlere yöresel yemekler ve tatlılar ikram edildi. 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195