Title of a News Article

Balıklıgöl'deki çalışmalar aralıksız devam ediyor…

.

Balıklıgöl'deki çalışmalar aralıksız devam ediyor…
banner206

Kış aylarında yaşanan su baskınlarının önüne geçmek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıklıgöl platosunda başlatılan revizyon uygulaması devam ediyor. Alanda incelemeler yapan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ile Koruma ve Denetleme Şube Müdürlüğü (KUDEM) tarafından Balıklıgöl platosunda başlatılan revizyon çalışması devam ediyor. Su tahliye kanalları ile alt yapı çalışmalarının devam ettiği platoda tahliye kanalları güçlendiriliyor. Çalışma kapsamında Dergah Camisi, Rızvaniye Camisi Amfi alanı, Balıklıgöl ile tarihi Şanlıurfa Kalesi arasında kalan yollarda taş döşemesi yapılacakken, revizyon uygulamasının ardından plato yeni görünümüne kavuşacak.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, ÇALIŞMALARI BİZZAT TAKİP EDİYOR

Alanda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Balıklıgöl'ün Şanlıurfa için en önemli değerler arasında yer aldığını söyledi. Balıklgöl platosundaki çalışmaların platonun geleceği açısından önem arz ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak tarihi yerlerimizin tanıtımı olduğu kadar, bu tür mekanlarımızın alt yapısı da bizim için o kadar değerlidir. Balıklıgöl'de başlattığımız çalışmalar yoğun bir tempoyla sürüyor. Ekip arkadaşlarımız belirlenen plan doğrultusunda alt ve üst yapıda çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşlarımızın sabrı için teşekkür ediyorum. Uygulama tamamlandıktan sonra Balıklıgöl platosu tam anlamıyla tekrardan halkımızı ağırlayacak. Güzel bir çalışma oldu ve bu çalışmada emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 14:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

1 aylık işi 3 aydır bitiremediler nasıl aralıksız çalışmaksa bu.Şanlıurfanın en Gözde Yeri Balıklıgöl ihmale gelmemeli 10 işçi değil 50 işçi çalıştır 5 araç yerine 20 araç çalıştır bak nasıl iş bitiyor ama nerde

SIRADAKİ HABER

banner195