Title of a News Article

Balıklıgöl devlet hastanesinde çatışma

Şanlıurfa Balıklıgöl devlet hastanesinde çatışma çıktı. Saldırıya gelen Şıhisa Dirik öldü.

Balıklıgöl devlet hastanesinde çatışma
banner206
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesinde aynı aşirete mensup Atmaca ve Dirik aileleri  arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü 4 kişi yaralandı. 
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bugün sabah saatlerinde kan davalı olan Dinay Aşiretine mensup Dirik ve Atmaca ailelerine mensup iki taraf arasında çıkan kavgada İsmail atmaca yaralanmıştı. Atmaca ve Dirik ailelerine mesup taraflar kavgadan sonra bir araya geldiler. Balıklıgöl Devlet hastanesine ise Atmaca'nın yakınları hastane bahçesinde toplanmıştı. saat 15.30 sıralarında ise silahlı çok sayıda kişi Balıklıgöl Devlet hastanesini bastı. Silahlı grup Acil servis önünde toplanan kalabalığa rast gele ateş etmeye başladı. Polis ve Güvenlik elemanlarının karşılık vermediği silahlı saldırıda kavga ile ilgisi olmayanlarda yaralandı.
Uzun süren silahlı baskının ardından yere yatan yaralılar kendi imkanları ve hastane çalışanları tarafından acil servise alındılar. 
Acil servis önünde yaralanan Cemal Atmaca, Nuran Atmaca, Mahmut Ayçicek,Ayşe Dağ, Şıhis Dirik tedavilerine başlandı. Şıhisa Dirik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.
Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemi aldı.
çıkan kavgada silah kullanan ve kaçan şahıslara yönelik Urfa Emniyeti operasyon düzenledi. yapılan kovalamacada 4 kişi iki silahla birlikte yakalandı. Öte yandan iki yıl önce aytekin Dirik ve Ali Dirik kardeşler bulunduğu araçta öldürülmüşlerdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 17:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
şehisli
şehisli - 10 yıl Önce

ramelerin kökünü kazmasan sehis adımız haram olsun bize bu ufak bir gösteriydi daha büyükleri olacak

kral
kral - 9 yıl Önce

Iyi bok yediniz .peki allaha nasil hesap vereceksiniz

SIRADAKİ HABER

banner195