Title of a News Article

Balıklıgöl’ü tuvale yansıttı

 Balıklıgöl’ü tuvale yansıttı
banner206

Ankara’da besi çiftliğinde çobanlık yaparken resim yapmaya başlayan ve 'çoban ressam' olarak tanınan Süleyman Şahin, Şanlıurfa’daki Balıklıgöl’ü tuvale yansıttı. Şahin'in Balıklıgöl'deki çalışması vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Sanat camiasında 'çoban ressam' olarak tanınan Süleyman Şahin, sergi için geldiği Şanlıurfa’da Balıklıgöl’de resmini çizdi. Eserleriyle bireysel ve karma sergilere katılan ve sanatını dünya barışı ve doğa sevgisi adına konuşturduğunu ifade eden Süleyman Şahin, Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Şanlıurfa’nın güzelliklerini tuvale yansıtmak için Balıklıgöl’de resmi yapmaya karar verdiğini ifade eden Şahin, "Şanlıurfa’nın insani sıcaklığını, otantik yapısını ve doğasını ben çok seviyorum. 47 yıldır köy, kasaba dağ bayır dolaşarak resim çiziyorum. Bugün burada yapacağım Balıklıgöl resmini çok özel bir sergide sergilemeyi düşünüyorum" diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından ilgi gören Şahin, bir yandan etrafından doluşan kişilerle sohbet etti, diğer yandan Balıklıgöl’ü tuvaline yansıtmaya çalıştı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195