Title of a News Article

Başak Gündemi değerlendirdi

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Şanlıurfa eski Milletvekili iş Adamı Ramazan Başak, Kurban bayramı nedeniyle memleketi Şanlıurfa'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak, çıkmış olduğu Güneydoğu TV ekranlarında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. 

Genel anlamda Başkent Ankara'da işleri olması nedeniyle zamanının bir çoğunu orada değerlendiren ve siyaseti de yakından takip eden Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı ve aynı zaman bir dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliği görevini yapmış olan İş Adamı Ramazan Başak, her bayram olduğu gibi, bu bayramı da baba evinde geçirdi. 

Bayram Arefesinde memleketi Şanlıurfa'ya gelen Genel Başkan Ramazan Başak, bir dizi ziyaretlerde bulunarak, tv programlarına çıkmayı da ihmal etmedi. 

Başta Suruç ilçesi olmak üzere taziye ziyaretlerinde de bulunan Başak, hayatını kaybedenlerin yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak acılarına ortak oldu.

Arefe akşamı çıkmış olduğu Güneydoğu TV ekranlarında haber spikeri Mustafa Çadırcı'nın konuğu olan Genel Başkan Ramazan Başak gündeme ilişkin soruları yanıtlayarak, tüm hemşerilerinin Mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Tüm detayıyla görüntüleri video da izleyebilirsiniz...

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2017, 11:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akçakale yardımcı köyü muhtari
Akçakale yardımcı köyü muhtari - 7 yıl Önce

Allah razı olsun sayın ramazan başaktan kendisini hiç tanımıyorum köyümüzün trafo sorunu vardı kendisi milletvekili iken tüm milletvekillerini aramamıza rağmen bizim bölge milletvekili çağla öz yavuz bile bize yardımcı olmadı sağ olsun ramazan başak bir telefonla trafo gönderdi bize şimdiki milletvekilleri ramazan başakin yanından bile gecemezler çok kabiliyetli bir insan ak partinin çok yanlışları var şu anki mevcut milletvekilleri hiç biri halkın sorunları ile ilgilenmiyor sayın ramazan başaki tekrar mecliste görmek isteriz ak parti bir daha dayatma milletvekilleri listeye koyarsa urfa tepkisini gösterecektir halk çok rahatsız sayın milletvekiline başarılar dil yorum Allah yolunu açık etsin

SIRADAKİ HABER

banner195