Title of a News Article

Başbakan’ın kutladığı Başkan

 Başbakan’ın kutladığı Başkan
banner206

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Menderes Attila’yı tebrik etti.

BDP’nin Şanlıurfa’da AK Parti’ye kaybettiği tek ilçe olan Ceylanpınar’da Belediye Başkanlığına seçilen Menderes Atilla, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından özel olarak Ankara’ya davet edildi. Başkan Atilla, AK Parti’nin bugün düzenlediği grup toplantısının ardından Başbakan Erdoğan ile yaklaşık yarım saat görüştü. AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan ve Abdulkerim Gök ile AK Parti Ceylanpınar İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Gültekin’in de eşlik ettiği görüşmede, Başbakan Erdoğan başkanlığa seçilen Menderes Atilla’yı tebrik etti. Ceylanpınar’ın Türkiye’nin önemli bir ilçesi olduğunu ve yıllardır ihmal edildiğini belirten Erdoğan, “Bundan sonra Belediyemizin Ceylanpınar için yapacağı her türlü projeye destek vereceğiz. Belediye Başkanına ve bölge milletvekillerine yaptıkları katkılarda dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Atilla ise, kendilerine verilen destekten dolayı Başbakan Erdoğan’a teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz aydın
Aziz aydın - 10 yıl Önce

Yorum yapmaya gerek varmı?

urfam
urfam - 10 yıl Önce

memleketimize hayırlı olsun iyiki akp kazandi hi̇ç olmasa hi̇zmet geli̇r bdp gelseydi̇ daraba kapat eylem yap başka ne biliyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195