Title of a News Article

Başkan Aksoy personelini ödüllendiriyor

Başkan Aksoy personelini ödüllendiriyor
banner206
Başkan Aksoy’dan özverili personellerine vefa ikramiyesi!
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, korona virüse karşı verdikleri yoğun çalışma ve mücadelelerinden dolayı temizlik işleri ve saha ekiplerine 500 TL ikramiye verecek.
Bozova Belediyesi, ülkemizde görülen korona virüse karşı ilçede aldıkları tedbirlerle birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdi. İlçede gece-gündüz demeden dezenfekte, temizlik ve vatandaşları uyarma konusunda aralıksız çalışan belediye ekipleri, virüs sürene kadar çalışmalarını sürdürecek.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’da saha da, korona virüse karşı mücadele konusunda ekibinin özverili çalışmalarına duyarsız kalmayarak 500 TL ikramiye vereceğini duyurdu.
Halk sağlığını düşünerek gece-gündüz saha da çalışan personellerle ilgili Başkan Aksoy; ‘’ Ülkemizde görülen korona virüs salgını ile mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Bu virüsün bir an önce bitmesi adına kendi üstümüze düşen her şeyi yapıyoruz. Bu açıdan, virüs ortaya çıktığı günden bu yana gece-gündüz demeden sahadan ayrılmayarak, halk sağlığını düşünen ve talimatlarımızı yerine getiren temizlik işleri personellerimiz ve saha da ki arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarını aralıksız devam ettirecek olan ekiplerimize bir nebze de olsa destek amaçlı 500 TL ikramiye de bulunarak yüzlerinde ki yorgunluğu azaltmak istedik’’ ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195